Veckan som ärit!

Eftersom allt och alla hade stängt på måndagen så stack vi arbetande människor ner till Fortuna för att prissätta, spika menyerna och lite annat dravel med maximal ineffektivitet som passade bra en dag som den var. Vi blev relativt snabbt klara utan vilda diskussioner eller slagsmål. Nu finns festmenyer, cateringmat, a la carté, vinlistor, bistromenyn och lite annat klart och redo att invigas på vår hemsida ( www.fortunabythesea.se ) som förhoppningsvis är startklar på fredag om allt går som det skall. Vi diskuterade lite marknadsföring och hur vi skall gå till väga med den saken. Efter att ha slappat oss igenom dagen for vi hem till Johans styvson David som verkligen hade stärkt sig under västen på söndagskvällen. Dagen efter var han dock inte speciellt tuff men det är en annan historia. David är som sagt vår webbdesigner och en begåvad sådan i sina bästa stunder. Folk som kan datorer är ett eget släkte som bara klickar sig genom en installation som en annan behöver dropp efter 8 timmar för. Brrrrrrrrrrrrr.
Tisdagen ägnade vi oss åt att ringa samtal, ja det låter hårt men det är hårdare än vad man kan tro att få tag i alla möjliga hantverkare som försöker gömma sig. Rör-Nisse, El-Frasse, fräs-Johnny och allt vad dom heter. Vi passade också på att besöka banken i Rydebäck för att aktivera kortmaskinen och ansöka om ett betalkort. Av någon märklig anledning så kan man inte få ett företagskort som är kopplat till en konto utan man är tvungen att ha ett kreditkort och för att få ha detta kreditkort måste man vara borgenär. Vi vill inte ha kredit för vi anser att vi inte vill jobba enligt dom principerna. Jaja. Vi blev tvungna och idag så var vi där och skrev på borgenspapperna.

Tisdagseftermiddagen gjorde vi också 750 snittar som vi garnerade idag på plats på stället vi sålt dom till.
"Jag snittar dig mannen" är vår slogan. Snittar är både enkelt och gott och dom vi gör är hemtrevliga som en röd stuga med vita knutar. Resten av veckan är sedan fylld med cateringuppdrag runt om i stan och det är väldigt kul för företaget men sen är det väldigt kul att jobba tillsammans. Vi får se hur länge det håller :) haha.





Kommentarer överflödiga eller gissa gästen?





Vår fina lilla ismaskin. Puss



Vad fan håller jag på med? Vem vill se detta? En vägg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0