Väggetarian

Idag har vi målat klart bardisken, röjt ute i restaurangen och målat barområdet så det blir lite avskiljt eller vad man ska säga. Lite djup eller dimension på ren Simon & Tomas svenska. 6 timmar arbete är väl vad vi kommer upp i  i snitt per dag plus helgerna lediga ( än så länge) så det kan man väl vara nöjd med. Samtidigt är vi jävligt effektiva när det väl kommer till kritan. Vi valde att lägga baksida i en mörkare brun för att tydligt markera området. Vi fick även passa på att skruva fast en eventuell bärande regel som aldrig suttit fast??!! Sagt och gjort, min bils domkraft fick agera lyfthjälp och det gick faktiskt förvånansvärt bra trots att jag vara nära att mista handleden första gången vi försökte. Nu håller vi helg och startar nästa vecka med en alkoholkurs i Malmö på 3 dagar. Vi som sammanlagt har arbetat i över 50 år inom restaurang skall lära oss att servera alkohol så myndigheterna har något att bläddra i.  15000:- kostar det och det känns verkligen givande. Tråkiga pengar och frågan är, hur många av dagens etablerade  krögare har denna utbildning? Tyvärr är det väl inte så mycket värt att beklaga sig för nån om saken. Som sagt, vi har tänkt att lägga premiärhelgen från valborg och vi har börjat ta emot bokningar redan nu så , 042-222320 om det finns intresse. Det komemr finnas en utvald 2- eller 3 rätters denna öppningshelg till specialpris.



Bardisko, målad och slipad.



Johan startar målningen med spararna. En finsnickare av högsta klass.



Bilden ser ut som rena helvetet jag vet, men resultatet live är otroligt. Kunde varit utsidan på en småländsk sommarstuga.



Patrik med avslutningshörnet. Till vänster om honom så skall vi såga upp en in/utgång istället för dörren till höger kanske. Vi önskar alla er en trevlig helg och på återsende på måndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0